Anneke.

 

Home
Nieuws & Foto's
Weblog.
Vaarwel lieverd.
Over ons.
Herman.
Anneke.
Alex(andra).
Ludo.
Links

 

Hallo, mijn naam is Anneke. Ik ben geboren als Johanna Wilherlmina Adriana Roozenburg op 20 juli 1969 om 09.50 uur in ons ouderlijk huis in Wateringen. Dit was een historische dag, waarop Neill Armstong die grote stap voor de mensheid en een klein stap voor hemzelf op de maan zette!
Mijn ouders zijn Harry (bakker) en Annie.
Ik ben de jongste telg uit een gezin van 3 kinderen, met mijn 6 jaar oudere zus Astrid (1963) en 3 jaar oudere broer Peter (1966).
Mijn zus woont samen met haar man Ad in een prachtige Molen in Willemstad en hebben een mooie zaak in Numansdorp (“Verleiding”)
Mijn broer Peter woont samen met Yvonne en ze hebben samen twee boeven van zonen, Tommie (2001) en Wessel (2003). Ze wonen bij ons om de hoek in Wateringen.


Kiekeboe

Op mijn 17de heb ik mijn eerste vriendje leren kennen. Jos v/d Brand. Een 6 jaar oudere jongen uit Den Haag (kon hij ook niet helpen). Met hem ben ik op mijn 23ste getrouwd. Mijn liefde voor dieren kon ik met hem wel delen! Mijn eerste hondje heb ik samen met hem gekocht. Lizzy, een Cairn Terrier (sinds juli 2006 overleden), maar ook Adje het Ratje, Chichy de chinchilla, Truus onze vlaamse reus (in de winkel zeiden ze dat het een dwergje was!) en ook Trix onze bordeauxdog. Maar ook Henk en Harry, twee agaponissen en Suske en Wiske de twee goudvissen hebben ons huis gezellig gevuld.


Ow....Sid!!!

De drie jaar die hierna kwamen heb ik op vriendjesgebied wel aardig de schade ingehaald. Dat begon met Richard, een jongen uit Papendrecht van 3 jaar jonger (dat moet ik echt nooit meer doen) en net van school kwam..... Maar ook een Patrick (pommetje) de waterpoloër en een Marco de accountant. Helaas zijn er ook een paar geweest waar ik niet eens de naam meer van ken. Wel dat ze in alle soorten en maten vertegenwoordigd waren.  Voorzien van de nodige Poeha, Porsches en andere rariteiten.


Drank in alle soorten en maten!

Als meisje van een jaartje of 4 had ik een enorme passie voor turnen (van mijn vader afkomstig). Toen dat niet meer te combineren was met school en werk ben ik gaan Schoonspringen. In de periode dat ik alleen was heb ik met volle overgave 6 dagen in de week gefitnest.
Mijn andere hobby’s hebben eigenlijk altijd wel een beetje met mijn werk te maken gehad. De lol van het freubelen kwamen prima tot hun recht in het Kappersvak. Mijn passie voor drank begon in de horeca en daar heb ik uiteindelijk ook het nuttigen van deze substantie geleerd......tja.Een Triumph Speedmaster??
 


1dag oud

Ik heb een onbezorgde jeugd gehad, nou ja de pesterijen op de Mariaschool daar gelaten. Maar dat gebeurt in het Westland wanneer je als Bakkersdochter in een klas vol tuinderskinderen zit.
Na de lagere school ben ik naar de Ludger MAVO gegaan en daar ben ik in vier jaar met twee vingers in mijn neus doorheen gefietst.  Wel heel veel lol daar gehad en bijna wekelijks stond ik voor de directeur zijn deur. Dankzij alle straffen heb ik daar wel enorm goed mijn talen geleerd, niet zo vreemd als je bijna wekelijks Engelse, Franse en Duitse tekstverwerkingen moest maken als straf.......
Na die vier jaar had ik school wel gezien en wilde ik een vak gaan leren. Het Kappersvak! Dat deed ik met 1 dag in de week naar school en de andere dagen werken. (Leerlingwezen)


Even hondje uitlaten

In die tijd ben ik wegens allergie gestopt met het kappersvak en heb ik mijn horeca papieren gehaald. Heb met veel plezier in de catering, een restaurant en in een echte bruine kroeg gewerkt! Omdat horeca eigenlijk alleen te doen is als je mannetje er ook in werkt, ben ik uiteindelijk in de beveiliging van de Tweede Kamer der Staten Generaal terecht gekomen. Daar had ik een luxe leven in een dienst met 36 mannen!! Ik denk wel de baan waar ik de meeste rottigheid heb uitgehaald en het meeste plezier heb gehad. Het was ook in die periode dat het met mij en Jos misliep. Ik heb dan ook na al deze dieren, banen en bijna 13 jaar afscheid van Jos genomen en zijn wij van elkaar gescheiden.


Sexy!

Sonja, een vriendinnetje uit die tijd, werkte bij een softwarehuis en beweerde wel een leuke baas te hebben. Die man was wel wat voor mij en bovendien net van zijn vrouw af. Maar ik zou hem toch niet durven mailen........
Die baas heb ik dus wel gemaild en jullie kennen hem beter als Herman.
We hebben elkaar op 15 februari 1999 in de “flesh” leren kennen, na een paar maanden van bellen en mailen.
Die geschiedenis kunnen jullie lezen op onze gemeenschappelijke pagina’s.


Glaasje op............

 

Het laatste jaar hebben Herman en ik de grotere feesten ontdekt. We gaan graag naar feesten als Trance Energy, Armin Only, Sensation White, Pleasure Island en Mysteryland. Maar ook wintersport en het snowboarden heb ik van Herman meegekregen. Nog een nieuwe hobby zullen we maar zeggen.

 

En het halen van mijn motorrijbewijs lijkt me ook nog wel eens wat!

  

Naar boven

Home | Nieuws & Foto's | Weblog. | Vaarwel lieverd. | Over ons. | Herman. | Anneke. | Alex(andra). | Ludo. | Links