Ludo.
 
Home
Nieuws & Foto's
Weblog.
Vaarwel lieverd.
Over ons.
Herman.
Anneke.
Alex(andra).
Ludo.
Links

 

 


Mijn geboorte "broekie".

 

Op 19 februari 2007 ben ik geboren in het Reinier de Graaf Ziekenhuis te Delft. Om het iedereen een beetje makkelijker te maken heeft Dokter Brandsma mij via dezelfde ritssluiting als mijn zusje naar buiten getild. De reden daarvoor was simpel, er zat al een ritsluiting en zoals gebruikelijk dient zo'n ding om geregeld open en dicht gedaan te worden, al hoewel mijn pappa dat concept met zijn gulp nog niet helemaal door heeft.

 


Alex is echt blij met mij en geeft me een dikke pakkerd.

 

Ik ben wel een belangrijke aanwinst voor de "van Miltenburgjes" want door mijn enorme gereedschap ben ik in n klap stamhouder geworden! Wel een zware taak voor de toekomst, maar ik denk dat ik die wel aankan! Verder valt er over mij nog niet zoveel te vertellen. Ik ben ondertussen bijna een half jaar en lig hier gezellig mee te kirren met de rumoeren om mij heen. Ik schijn een tevreden baby te zijn die alles wel best vindt. Hahaha daar ga ik nog wel verandering in brengen. Mijn zusje is mijn grote voorbeeld en als ik zie hoe zij haar zaakjes voor elkaar krijgt, denk ik dat dat voor mij niet zo lang meer zal duren.


De koning met zijn prinsesje en prinsje.
 

Nou, meer kan ik jullie helaas niet vertellen. Veel maak ik niet mee. Over het algemeen zijn mijn dagen gevuld met een beetje liggen in mijn box, mijn mamma op vieze luiers trakteren en af en toe eens een lachje er tegenaan gooien. Ik denk dat ik het nog niet zo heel slecht heb getroffen met pappa en mamma. Hoogvliegers zijn het beiden niet, maar ik had het slechter kunnen treffen. Ik heb leuke huisdieren, ik krijg soms een poezen staart tussen mijn vingers en mijn vriendinnetjes Doortje en Asaay geven me soms een wasbeurt.


Cool dude

 

 

 

Mijn naam is Ludo Carlos Antonio van Miltenburg, mijn vrienden noemen me gewoon Ludo!  Mijn vader heeft mijn roepnaam bedacht. Hij had namelijk een compromis gesloten met mamma toen ze de naam van Alex aan het bekokstoven waren en daarom mocht hij mijn roepnaam bedenken. De naam Ludo heeft hij alijd al een stoere naam gevonden en dat de schurk van GTST nu ook zo heet is dan maar jammer! Mijn mamma heeft de twee volgende namen bedacht. Zij is nogal gek op de Spaanse man in het algemeen, dus ook ik kreeg net als mijn zusje Spaanse namen. Mijn vader heet Herman Anton Egbertus dus Antonio is ook een beetje een knipoog naar hem.

 


Mamma ziet mij voor het eerst!

 

Over mijn conceptie kan ik helaas geen wilde verhalen ophangen. De slimmerds hebben iedereen al verteld dat ik een IVF kindje ben. Dus in plaats van tijdens hete pornografische zalige taferelen, werd ik in een ziekenhuis in een reageerbuis bij elkaar geschud. Maar wat wel weer leuk is, is dat je als IVF knul veel meer bezoek hebt dan een normaal verwekt kind. Iedere drie weken had ik wel bezoek en kon ik zwaaien naar pappa, mamma en Alex. En die konden mijn vorderingen zo goed volgen.

 


En woord.....FILMSTER!
 

En dat de dokter zegt dat ik lui ben??? Me hoela, als mijn mamma mij zonodig rechtop moet zetten, moeten ze niet gaan zanikken dat ik mijn hoofd niet mee til. Dat ding zit toch vast?? Dus gaat hij vanzelf mee als zij me recht zet. Dat is niet lui, dat is slim!! Zo spaar je al je krachten voor later!
 


De stamhouders

 


Lekker puh.......

 


 

Naar boven

Home | Nieuws & Foto's | Weblog. | Vaarwel lieverd. | Over ons. | Herman. | Anneke. | Alex(andra). | Ludo. | Links