Over ons.

 

Home
Nieuws & Foto's
Weblog.
Vaarwel lieverd.
Over ons.
Herman.
Anneke.
Alex(andra).
Ludo.
Links

 

 

 

Na onze afzonderlijke avonturen, die je hier ook op de site kunt terugvinden, struikelen we over elkaar in 1999. Sonja, een toenmalige vriendin van Anneke werkt bij Informant Software en wijst Anneke op haar collega Herman die net is gescheiden van zijn vrouw. Na een zowaar humoristische email wisseling tussen ons, besluiten we elkaar te ontmoeten voor een blind date op 15 februari 1999. Dit viel niet echt tegen, dus we bleven elkaar zien en na lang volhouden ontstond zowaar een echte relatie!
 

?? Servies??
Servies? Snappen we niet

 

Na een jaar op de Molenweer waren we beiden toe aan iets nieuws, dat echt van ons samen was. Uiteindelijk had Anneke met haar ex ook op de Molenweer gewoond. In de Maroc in Wateringen kwam een hoekwoning te koop die Anneke nog van vroeger kende. Daar woonde een vriendinnetje van haar en altijd als ze daar op bezoek was zei Anneke dat ze later in dat huis zou gaan wonen. Goed, beloofd is beloofd, dus hebben we samen dat huis gekocht en daar wonen we tot de dag van vandaag nog steeds. We hebben het leuk opgeknapt doordat we tuin opnieuw hebben laten aanleggen, een dakkapel erop hebben laten zetten, dubbel glas gedeeltelijk hebben laten plaatsen en de badkamer hebben uitgebroken en verbouwd. Het is echt ons huisje geworden. We wonen daar met onze beestjes, Husky Asaay, hazewind Doortje en twee Siamese katten: Rama en Rakesh. Tot voor kort hadden we ook nog drie Chinchilla’s maar daarvan hebben we de verblijfsvergunning ingetrokken.

 

DVD hoes Trouwen 15-02-2003
De DVD hoes van de trouwerij

De verzonden bedank dvd
De Trouw CD
 

Na een jaar, anderhalf jaar samen zijn we over kinderen gaan praten. Bleken we zowaar beiden voor in te zijn, dus weet je wat? We nemen kinderen! Laten we zeggen dat we wel eens betere uitspraken hebben gedaan. Dat “nemen” blijkt inderdaad lastiger dan op het eerste oog lijkt. Na jaren vruchteloos ons in het zweet te hebben gewerkt, melden we ons in 2003 aan de poorten van de medische hel om door de bekende molens te worden gehaald. Niets te vinden. Geen enkele aanleiding waarom onze hete en opwindende samensmeltingen niet tot nageslacht zouden leiden. Dus werd het voor ons een IVF traject (reageerbuis bevruchting).

 

 

Junior van Miltenburg
Junior bij 19 weken

 

 

Naast onze individuele hobby’s waarmee we je op onze eigen pagina’s vervelen hebben we elkaar vooral gevonden in het met vakantie gaan, zowel nietsdoenzomervakanties als wintersport, films kijken, uit eten gaan en het uitgaan naar bijvoorbeeld de grotere dancefeesten als Trance Energy, Sensation, Armin Only, Mysteryland, etcrance Energy, Armin Only, oven!kt,diging kon worden bewaardjn we getrouwd. D verzonden met de film van de trouwerij erop. lesje. Daar zou je ons dus samen best eens tegen het lijf kunnen lopen. Wees gewaarschuwd! Ze zeggen wel eens, “we bijten niet”, maar wij kunnen niets beloven!

 

        

Herman woonde nog boven zijn bedrijf in Den Haag en Anneke woonde in een appartement aan de Molenweer in Wateringen. Later in 1999 moesten er bij het bedrijf van Herman meer werkplekken komen en moest hij met zijn bed het veld ruimen. Dan maar intrekken bij zijn vriendinnetje in Wateringen. Na een verkering van een half jaar woonden we dus samen en zowaar bleef het servies heel.
 


Hier stond een bad


Gat in het dak....

Na drie jaar oorlog samen dachten we het zeker te weten. We horen bij elkaar en laten we dat dan ook maar officieel maken. Op zaterdag 15 februari 2003, op de dag vier jaar nadat we elkaar voor het eerst in levende lijve hebben ontmoet, zijn we getrouwd in de Sniep in Zoetermeer. Voor onze trouwerij hadden we de uitnodigingen gemaakt in de vorm van een DVD hoes. De film heette “The wedding, part II” met een knipoog naar het feit dat het voor ons beiden de tweede poging was. Geen hond die het begreep, maar goed, wij vonden het leuk. We hebben veel film-elementen in de trouwerij verwerkt zoals een enorm oscar beeld dat we via vriendje Jurgen mochten lenen van Videoland en na afloop de bedankjes in de vorm van een flesje boswandeling met een stukje film eromheen. De officiële bedankjes hebben we op een DVD verzonden met de film van de trouwerij erop, zodat die in de hoes van de uitnodiging kon worden bewaard.

Alex persfoto
Alexjes persfoto!

 

 

Daar waren we aanzienlijk beter in. Direct bij de eerste poging was het al raak en kregen we op 2 juli 2004 gezelschap van onze dochter Alexandra Carmen Maria (Alex). Deze darm heeft net als wij haar eigen hoofdstukje op deze site. En gezien dit succes en het feit dat de ellende toch allang niet meer is te overzien, hebben we nóg een keer flink met de reageerbuis laten schudden en zit de volgende spruit alweer in de pijplijn. Met een beetje mazzel binden ze na de geboorte de strijd met elkaar aan en hebben wij rust.
 

        Herman & Ann Happy de Peppy
            Op Trance Energy
 


Naar boven

 Home | Nieuws & Foto's | Weblog. | Vaarwel lieverd. | Over ons. | Herman. | Anneke. | Alex(andra). | Ludo. | Links